Nieuws

Games

Singleplayer Call of Duty: Black Ops 6 kan niet zonder internet gespeeld worden

Portret van de auteur


Singleplayer Call of Duty: Black Ops 6 kan niet zonder internet gespeeld worden
2

Advertentie

Activision Blizzard heeft meer informatie onthuld over Call of Duty: Black Ops 6. De nieuwste telg uit de CoD-serie komt uit op 25 oktober en zal beschikbaar zijn op Xbox One, Series S/X, PlayStation 4/5 en op pc. Naast het verhaal zijn er ook meer details naar boven gekomen op het gebied van systeemvereisten.

Zo meldt de ontwikkelaar in een blogpost dat een internetverbinding te allen tijde vereist is om te kunnen spelen, inclusief voor de campaign. Naar eigen zeggen is dit nodig om textures te streamen. Dit moet de grafische kwaliteit opkrikken zonder dat er meer lokale opslag vereist is. Op het vlak van opslag was er even verwarring: volgens de website van Xbox neemt het spel ongeveer 309,85 GB in. De site van Call of Duty zelf noemt dan weer 149 GB aan ssd-opslag, ofwel 78 GB als CoD HQ en Warzone reeds geïnstalleerd zijn. Volgens CharlieIntel verwijst de 309,85 GB naar de volledige Call of Duty-app, inclusief MWII, MWIII en Black Ops 6. Het lijkt dus eerder waarschijnlijk dat Black Ops 6 op zich 149 GB zal innemen.

Call of Duty: Black Ops 6 wordt ontwikkeld door Treyarch en Raven Software. De game is een actie-spionagethriller die zich afspeelt in begin 1990, kort na het einde van de Koude Oorlog. Qua gameplay moet de campaign veel variatie bieden, van een infiltratie onder een casino in Zuid-Europa tot missies in de Russische toendra of een grootschalige aanval op een paleis in de Irakese woestijn. Verder zijn ook de klassieke multiplayer en zombie-modus opnieuw van de partij.

YouTube PrivacymeldingOp deze positie willen we je een YouTube-video tonen. We vinden het belangrijk om je gegevens te beschermen. Youtube wil voor het afspelen van video cookies op je computer plaatsen, waarmee je eventueel gevolgd kan worden. Wanneer je de video toch wil bekijken, kun je op de Play-knop klikken. De video wordt daarna geladen en afgespeeld.

Het TechnologyInsider-team

Youtube Video direct afspelen.