TEST

Invoerapparatuur

Logitech G Pro X 60 Lightspeed Review. Luxe draadloos gamen met optische switches volgens Logitech G

Portret van de auteur


Advertentie

Als je op zoek bent naar een gamingtoetsenbord, is de Logitech G Pro X 60 Lightspeed wellicht iets voor jou. Om te beoordelen of het een goede aankoop is, hebben we dit toetsenbord voor je getest.

De G Pro X 60 is een compact 60%-keyboard. We zouden hem zelf liever een ‘meeneemtoetsenbord’ noemen; hij is namelijk maar 29 cm breed. Dat is erg compact voor een toetsenbord; handig als je bureau klein bemeten is, of als je hem veel mee wil nemen. Dat heeft Logitech zelf ook bedacht, daarom vind je in de doos behalve het toetsenbord een handige case waarin je het veilig op kunt bergen. Dat is geen overbodige luxe, want wie dit weleens geprobeerd heeft, weet dat je de kans loopt dat je toetsen beschadigd raken of je na verloop van tijd de keycaps onderin je tas terugvindt.

Logitech houdt voor onze markt vast aan de ISO-lay-out, te herkennen aan de grote Enter-toets. In onze regio is ANSI met een kleine Enter en daarboven de I\-toets gebruikelijker. Die ISO-indeling kan even wennen zijn. Bij het compactere formaat van dit toetsenbord hoort ook het feit dat pijltjestoetsen, een numeriek veld en toetsen zoals page up en page down ontbreken. 

Bronnen en meer links REACTIES ()