TEST

Monitoren

HP Z32K G3 Review. Peperduur, maar goed en veelzijdig 32 -inchscherm

Portret van de auteur


Advertentie

Laten we maar meteen ter zake komen: de Z32K van HP is niet goedkoop. Hij kost ruim 800 euro. Dat is veel geld voor een monitor. Je krijgt voor dat geld een scherm met een 31,5 inch groot scherm en Ultra HD-resolutie (3840 x 2160).

De Z-serie van HP is bedoeld voor professionele workstationtoepassingen. Voor consumenten heeft het bedrijf Pavilion, Envy en Spectre, voor gamers brengt het Omen-producten op de markt, voor bedrijven heeft het Probook en Elite.

Een workstationscherm is iets anders dan een monitor voor die andere doelgroepen. HP houdt je natuurlijk niet tegen als je hem voor thuis koopt. Als je een kritische gebruiker bent, kan dit model best op je wensen aansluiten, maar daarvoor moet je dus wel diep in de buidel tasten.

Het scherm wordt geleverd met een stevige standaard, waarmee je de monitor kunt kantelen, van links naar rechts kunt bewegen en kunt draaien. Je kunt de monitor direct op de standaard monteren, maar gebruik je liever een losse arm, dan biedt de VESA-aansluiting uitkomst

Bronnen en meer links REACTIES (7)