TEST

Multimedia

Sony ULT Field 1 Review. Stevige Bluetoothspeaker kan tegen een stootje en klinkt 'vol'

Portret van de auteur


Advertentie

Met het submerk ULT wil Sony een jongere doelgroep aanspreken, of beter gezegd: de concurrentie aangaan met JBL. Na de Wear-hoofdtelefoon reviewen we vandaag de Field 1, een waterdichte bluetooth-speaker die 149 euro kost. 

Voor een paar tientjes heb je ze al: speakers met een bluetooth-aansluiting. Handig om overal waar je bent van een beetje muziek te kunnen genieten: thuis, op vakantie, op het werk, op het strand of bij vrienden. De ULT Field 1 is een compact model. Dat zie je direct aan het feit dat hij is uitgerust met een strap, zodat hij makkelijk kan worden meegenomen. Het apparaatje is ongeveer zo groot als een frisdrankflesje van een halve liter en weegt met zijn 650 gram net iets meer. Dankzij de strap kun je hem makkelijk vasthouden, maar bijvoorbeeld ook om het stuur van je fiets doen of aan je tas vastmaken.

 
De Field 1 is onderdeel van een serie; er is ook de grotere Field 7 die het formaat van een krukje heeft. Die is meer bedoeld voor bij een bbq dan om continu te worden meegenomen, waar de Field 1 dus wel geschikt voor is. 

Bronnen en meer links REACTIES (2)