Nieuws

Laptops

Doe mee en win een Acer Nitro 16 met AMD Ryzen 7 en NVIDIA RTX 4070

Portret van de auteur


Doe mee en win een Acer Nitro 16 met AMD Ryzen 7 en NVIDIA RTX 4070
14

Advertentie

TechnologyInsider is trots om onderdeel te zijn van de European Hardware Association. Deze samenwerking bestaat uit in totaal negen websites in Europa, die veel technologieproducten reviewen.

Voor het tiende jaar organiseert de EHA een grote enquête onder Europese techliefhebbers. Het onderzoek naar jullie wensen voor techproducten is maatgevend voor de industrie. Het biedt je niet alleen de kans om een prachtige prijs te winnen, maar ook om de keuzes van veel fabrikanten te beïnvloeden.

Ieder jaar doen zo’n 20.000 liefhebbers mee aan dit onderzoek en geven een beeld van hun aanschafplannen voor het komende jaar tot anderhalf jaar. Deze informatie is van belang voor de redacties van de deelnemende websites en voor vele fabrikanten. Hiermee verbeteren fabrikanten hun producten en bepalen de redacteuren hun focus.

Waarom meedoen?

Naast invloed op de ontwikkeling van vele producten, maar je ook kans om een prachtige gaminglaptop te winnen. Deze Acer Nitro 16-laptop met NVIDIA RTX 4070 en AMD Ryzen 7 7735HS heeft een waarde van ruim 2.000 euro en biedt je de mogelijkheid om waar je ook wil games te spelen in de hoogste kwaliteit én productief te zijn. 

Hoe doe je mee?

Deelname is eenvoudig

-Klik op deze link en vul de vragen in. Deelnemen kost maar een paar minuten
-Vergeet niet om op het laatst, het vakje aan te kruisen om de krachtige Acer-laptop te winnen. 

Deelnemen is mogelijk tot 3 mei 2024 11:59

 
Deze prijsactie wordt georganiseerd door Parsec Media S.L. uit Spanje

Bronnen en meer links REACTIES (14)